Edirne İl Kültür ve Turizm Müdürü Ahmet Hacıoğlu, Bulgar gazetecilere Edirne’nin turizm potansiyelini anlattı.

Hacıoğlu, aralarında Türkiye’nin Filibe Başkonsolosluğu personeli Şenar Bahar, Anadolu Ajansı SofyaTemsilcisi İvo Radoykov ile Bulgaristan medyasından muhabirler Elvira Dimitrova Genova, Stoykanka Penkova Grozdanova Kaneva, Nikolay Dimitrov Rayshinov, Violin Vanov Paleykov, Maria İvanova Petrova, Deliana Dimitrova Loukova Bakova, Mine Müge Radoykova, Dimka Zaharieva Shooova’nın bulunduğu gazeteci heyeti ile kentteki bir otelde buluştu.

Edirne Kültür ve Turizm Müdürü Hacıoğlu, Edirne’nin inanç, doğa, sağlık, spor, dinlenme, kültür turizminin her birinin yapılabileceği bir kent olduğunu söyledi.

Edirne’nin çekim gücünün her geçen gün arttığını ifade eden Hacıoğlu, eski başkent Edirne’nin tarihi, kültürü, festivalleri ve güler yüzlü insanlarıyla her geçen gün ağırladığı turist sayısının arttığını ifade etti.

Hacıoğlu, komşu ülke gazetecilerinin sorularını yanıtlaması sonrası Bulgaristan ulusal kanalı muhabiri Mine Müge Radoykova’ya mülakat verdi.

Toplantıya Edirne Valiliği Basın Halkla İlişkiler Müdürü Ender Aydın ve Basın Yayın Enformasyon Edirne Müdürü Uğur Ülgen de katıldı.

 

AA

Reklamlar