Bursa Mestanlı Yöresi Kültür ve Dayanışma Derneği’nin Bulgaristan’da Kırcaali’ye bağlı Momchilgrad (Mestanlı) ilçesinde tadilatı bir yıldır süren Mestanlı Devlet Hastanesi’ne bağış amacıyla yemek düzenledi. Complex Makaza Otel’de gerçekleşen yemeğe ev sahipliği yapan Mestanlı Belediye Başkanı Mehmet Akif Mehmet, Uluslararası 5. Mestanlılar Buluşması için ülkelerine gelen Bursalılarla karşılıklı çiftetelli oynadı. 

“ALTEPE BALKANLARIN BAŞBAKANI”

Yaklaşık bir yıldır hastanede devam eden tadilat çalışmaları sonrasında masrafların daha az, tasarrufların daha çok olacağını ifade eden Mestanlı Belediye Başkanı Mehmet Akif Mehmet, hastanenin yapımına katkı sağlayan başta kardeş belediyeleri Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe olmak üzere Bursa Mestanlı Yöresi Kültür ve Dayanışma Derneği ile Bal-Göç Derneği yöneticilerine plaketle teşekkür etti. Başkan Mehmet, ‘Balkanların Başbakanı’ olarak nitelendirdiği Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin plaketini, Başkan Yardımcısı Abdullah Karadağ’a takdim etti.

HASTANEYE DESTEK İÇİN BULUŞTULAR

Bursa Mestanlı Yöresi Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Hasan Öztürk ise, gelenekselleşen hemşeri buluşması kapsamında bu yıl düzenlenen yemekten elde edilen gelirin Mestanlı Devlet Hastanesi’nin ihtiyaçlarının karşılanması için aktarılacağını söyledi. Öztürk, “Mestanlı daima kalbimde” sloganlı bu yılki buluşmalarına Türkiye’den davet edilen Nilüfer Belediyesi Kadın Korosu ile Bal-Göç ve Mudanya Lozan Mübadilleri Derneği’nin şenlikler kapsamında düzenlediği etkinliklerle ayrı bir renk oluşturduğunu kaydetti.

Reklamlar