İstanbul’un sayılı eğitim kurumlarından biri olan Sınav Eğitim kurumları, Bayrampaşa Sınav Koleji, yapılan kokteylle kapılarını açtı.

Bayrampaşa bir eğitim yuvasına daha kavuşuyor.
Yıllardan beri eğitim sektörü içerisinde yer alan ve Bayrampaşa ile Gaziosmanpaşa’daki, Sınav Eğitim Kurumları’nın sahibi olan Hasan Mutlu, Yenidoğan Mahallesi Abdi İpekçi Caddesi üzerindeki Lionel Otel karşısında Bayrampaşa Sınav Koleji’ni kurdu.
Bayrampaşa Sınav Koleji’nin kurucusu Hasan Mutlu’nun ev sahipliğinde düzenlenen tanıtım kokteyline, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, Belediye Başkan Yardımcısı Naser Şimşek, Bayrmpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Dr. Abdulaziz Yeniyol, Saadet Partisi Bayrampaşa İlçe Başkanı İsmail Acar, CHP Bayrampaşa Meclis Üyeleri Abdulfettah Dindar, Şenol Çelik, İsmail Sarıkeçe, Yusuf Akgün, İbrahim Kahraman, TEK Rumeli TV Yönetim Kurulu Başkanı Atila Baykal, Bayrampaşa Muhtarlar Derneği Başkanı ve Altıntepsi Mahallesi Muhtarı Selahattin Beyler, Kartaltepe Mahallesi Muhtarı Mustafa Onur, Cevatpaşa Mahallesi Muhtarı Halis Demirel, Yenidoğan Mahallesi Muhtarı Ramazan Bayraktar, İsmetpaşa Mahallesi Muhtarı Semih Çelebi, Kocatepe Mahallesi Muhtarı Ahmet Gül, Kanatlar ve Çevre Köyleri Derneği Başkanı İbrahim Çalışkan, Bosna Sancak Kültür ve Yardımlaşma Derneği Kadın Kolları Başkanı Sabiha Tüzünoğlu, Pirlepeliler Derneği Genel Sekreteri Murat Yeşil, Lionel Hotel Yönetim Kurulu Başkanı Engin Kıdan, Akyün Kumaş’ın sahibi Serdar Uludeniz, Okul Müdüresi Özlem Erbaş, Müdür Yardımcısı Nilüfer Bora, Anaokulu Müdüresi Melek Günaydın, okul öğretmenleri, eğitimciler ve çok sayıda davetli katıldı.

Mutlu: Bizleri destekleyen herkese teşekkür ederim
Tüm misafirlere “Hoş geldiniz” diyerek yaptığı açılış konuşmasında, Sınav Eğitim Kurumları’nın, sınavlara hazırlık yayınlarındaki öncülüğünü, dershanecilik alanına da taşıyarak bu alanda pek çok yeniliğe imza attığını belirterek, “Okullaşma sürecini de başarıyla yürüten Sınav Eğitim Kurumları dershaneden dönüşen okulları ve kolejleri ile yurt genelinde yeni bir eğitim ağı oluşturmuştur. Ayrıca dershanecilikteki deneyim ve birikimini son dönemde açılan Sınav Kurs ve Sınav Etüt merkezlerine taşımaktadır. Bugüne baktığımızda kolejleri, dershaneden dönüşen okulları, Sınav Kurs ve Etüt Eğitim Merkezleri ile 400’e yakın şubesi ve binlerce çalışanı bulunan Türkiye’nin yaygınlığı en yüksek, en büyük ve güvenilir eğitim kurumlarından biri olan Sınav Eğitim Kurumları; yayıncılıkta olduğu gibi kolej, okul, kurs ve etüt merkezlerinde de çıtayı hep yüksek tutmuştur. Kaliteli ve kapsamlı yayınları, seçkin eğitimcilerden oluşan nitelikli kadrosu, özgün bir sistematiğe ve planlamaya sahip yönetim anlayışı, özveriyle ve yeniliklere açık bir anlayışla çalışan kurumlarıyla her yıl yüz binlerce gencimizi geleceğe hazırlamaktadır. Bayrampaşa Sınav Koleji’nin kuruluşu aşamasında bizlere her türlü desteği veren ve bir sıkıntımız olduğunda hep yanımızda olan Bayrampaşa Belediye Başkanımız Atila Aydıner’e, başkan yardımcımız Naser Şimşek’e, Bayrampaşa İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Abdulaziz Yeniyol’a ve diğer yetkililere teşekkür ederim. Yine Bayrampaşa Sınav Koleji’nin kurulma aşamasında bizlere desteklerini esirgemeyen Sınav Eğitim Kurumları kurucusu Metin Özer’e, genel koordinatörlerimize, müdür ve öğretmenlerimize teşekkür ederim. 2400 metrekare alana kurduğumuz kolejimizde 4 ana sınıfı, 14 derslik, spor salonu, toplantı salonu, yemekhane ve eğiticilerimizin odaları bulunuyor. Yine yan inşaat halinde olan binamızda 24 derslik ve diğer bölümlerimiz olacak. Bu sene ana okulu, ilkokul ve orta okul öğrencilerimize eğitim vereceğiz. Seneye inşaatımız bitince de lisemizde öğrencilerimiz eğitim vermeyi sürdüreceğiz” diye konuştu.

Yeniyol: Sınav Koleji, Bayrampaşa’da öncü oldu
Bayrampaşa Milli Eğitim Müdürü Dr. Abdulaziz Yeniyol ise yaptığı konuşmasında Bayrampaşa’nın eğitim seviyesinin İstanbul’un 39 ilçesi arasında en üst seviyelerde olduğunu belirterek, “Hasan Mutlu gibi Bayrampaşa’nın eğitimi için çaba harcayan herkesi tebrik ediyorum. Sınav Koleji’nin, Bayrampaşamıza hayırlı olmasını diliyorum. Özel sektörden bir çok grup Bayrampaşa’da eğitim yeri açmak istiyor. Bu konuda öncülüğü Sınav Koleji yaptı. Bayrampaşa’da 55 bin öğrenci var. Özel sektörde yeni eğitim yerleri açtığı takdirde Bayrampaşa’daki eğitim seviyesinin daha da yükseleceğine inanıyorum. Bayrampaşa halkı eğitime çok önem veriyor. Bayrampaşa’da uygun alanlar bulunduğu için bir çok özel okul yer bulabilir. Bu konuda bir ilki gerçekleştiren Sınav Koleji’nin açılışının hayırlı olmasını diler, öğretmen ve öğrencilerimize başarılar dilerim” şeklinde konuştu.

Aydıner: Marka Bayrampaşa’ya marka okul
Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner ise yaptığı konuşmada, ilçenin demografik yapısı nedeniyle bir çok farklı kültüre sahip insanlara ev sahipliği yaptığını belirterek, bir çok alanda olduğu gibi eğitimde de Bayrampaşa’nın marka olma yolunda hızla ilerlediğini söyledi. Bayrampaşa’daki okulların kalitesi ve eğitim seviyesi o kadar ilerledi ki bugün Gaziosmanpaşa, Sultangazi, Arnavutköy ve Esenler gibi çevre ilçelerdeki veliler çocuklarını Bayrampaşa’daki okullarda okutmak istiyor. Bayrampaşa’da bir ilki gerçekleştiren Sınav Koleji de bu sene anaokulu, ilkokul ve ortaokul ile seneye de lise ile Bayrampaşa’da eğitim alanında çok önemli bir boşluğu dolduracaktır ve öğrencilerimizi geleceğe emin adımlarla hazırlayacaklardır. Sınav Koleji’nde eğitim seviyesi üst düzeyde olduğunu şahsen biliyorum. Eğitimcilerimiz işinin ehli ve çok iyi bir ekibe sahipler. İnşallah geleceğin parlayan yıldızlarını yetiştirirler. Geçmişte Bayrampaşa’da ilk dershanenin kurulmasında bende yer aldım. Üniversite öğrenciliğim sırasında birkaç arkadaşımızla birlikte 1965-66’lı yıllarda Bayrampaşa’da o dönem küçük de olsa bir dershane kurarak genç arkadaşlarımızı sınavlara hazırlamıştık. Sınav Koleji’nin Bayrampaşa’ya yakışacak. Belki de talep o kadar çok fazla gelecek ki yetmeyecek ve yenileri açılacak. Marka Bayrampaşa’da marka Sınav Koleji’nin marka öğrenciler yetiştirmesini diliyorum. Hayırlı ve bereketli olsun” ifadelerini kullandı.
Yapılan konuşmaların ardından Bayrampaşa Sınav Koleji kurucusu Hasan Mutlu, Başkan Aydıner ve davetlilere okulun bölümlerini gezdirdi ve yeni eğitim döneminde yapılacak çalışmalar konusunda bilgi verdi.

Katılanlar;

2017-2018 Yılı eğitime başlayacak olan Bayrampaşa Sınav Koleji Koktyline Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, SP Bayrampaşa İlçe Başkanı İsmail Acar, Belediey Başkan Yardımcısı Abdulnaser Şimşek, İlçe Milli Eğitim Müdür Abdulaziz Yeniyol, Meclis Üyeleri, Abdulfettah Dindar, Yusuf Akgün, İbrahim Kahraman, Şenol Çelik, İsmail Sarıkeçe, Halil Yerli, Altıntepsi Muhtarı Selahattin beyler, Yenidoğan Muhtarı Ramadan bayraktar, Kartaltepe Muhtarı Mustafa Onur, Kocatepe Muhtarı Ahmet Gül, Cevatpaşa Muhtarı Halis Söyler, İsmetpaşa Muhtarı Semih Çelebi, Türkiye İşçi Emeklileri Derneği Başkanı Fettah Deniz,  BULTÜRK Bulgaristan Türkleri Kültür ve Hizmet Derneği Başkanı Rafet ULUTÜRK, Kanatlar ve köyleri Dernek Başkanı İbrahim Çalışkan, Pirlepeliler Dernek Sekreteri Murat Yeşil, GOP AK parti Spor Komisyon Başkan Yardımcısı Ali İpek, İşadamları, Sınav Orta ve lise okul müdür ve öğretmenleri, öğrenci velileri ve vatandaşlar katıldı.

Türk Dünyasında bir Bulgaristan Türkü 50 yıllık mücadele Rafet ULUTÜRK kitabımızı Sınav Koleji Sahibi Sn.Hasan MUTLU’ya Taktim ettim.

Reklamlar