Timsah’ın her geçen gün değerlenen futbolcusu Enes Ünal’ı Alman panzeri Bayern Münih istiyor. Bir diğer Alman ekibi M’Gladbach da 18 yaşındaki forvet için harekat başlatacak.

ALMANLAR YAZDI: GUARDIOLA ÇOK İSTİYOR

Türk futbolunun Arda Turan’dan sonra yetiştirdiği en büyük yetenek olarak görülen Enes Ünal’a büyük onur… Alman Sport 1 kanalı, dünya devi Bayern Münih’in 18 yaşındaki yıldız isimle yakından ilgilendiğini belirtti. Habere göre; geniş bir oyuncu tarama ekibi olan Alman ekibinin radarına takılan isimlerden biri de Enes Ünal.

BURSA KULÜBÜYLE TEMAS KURULACAK

Fiziksel gücü ve topla yeteneğiyle göz kamaştıran Bursasporlu oyuncu da Bayern Münih’in hocası Pep Guardiola’nın ilgisini çekti. Dünyaca ünlü takımın kısa süre içinde yeşil-beyazlılarla temas kurarak Enes’in bonservis bedelini soracakları belirtildi. Genç Enes Ünal’ın 2016 yılına kadar Bursaspor ile sözleşmesi bulunuyor.

GLADBACH DA İSTİYOR

Enes Ünal’ı isteyen tek Alman ekibi Bayern Münih değil. Gençlere yatırımıyla bilinen hatta 21 yaşındaki kalecisi Der Stiegen’i Barcelona’ya gönderen M’Gladbach da Enes’in peşinde. Geçtiğimiz sezon Enes’in adı Manchester City, Borussia Dortmund gibi ekiplerle de anılmıştı.

Bayern Münih, Bursalı Golcü Enes Ünal'ı İstiyor
Reklamlar