Bir otelin bahçesinde düzenlenen şampiyonaya, Hırvatistan, Sırbistan, Bulgaristan veTürkiye‘den avcı ve köpeklerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Şampiyonaya, Köpek Irkları ve Kinoloji Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Adnan Üke,Lüleburgaz Belediye Başkan Yardımcısı Necmi İnci, Lüleburgaz Avcılar ve Atıcılar İhtisas Kulübü Başkanı Olcay Şentürk katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan etkinlikte bir konuşma yapan İnci, “Avcı ve Köpeği Yarışması Balkan Şampiyonası”nın Lüleburgaz‘da yapılmasında katkı veren Köpek Irkları ve Kinoloji Federasyonu yetkililerine teşekkür etti.

Etkinliğin ülkelerin kaynaşmasını ve dostluğunun gelişmesine katkı sağlayacağına inandığını belirten İnci, “Ben de bir avcı olarak av köpeklerinin bir avcı olarak ne kadar önemli olduğunu, bu gibi yarışmaların görselliği açısından, birbirimize verebileceği bilgiler açısından çok önemsiyorum. Bu gibi yarışmalar yine ülkelerin av turizmine, şehirlerin ticari yarışmalarına insanlıkların dostluklarına, dünyada ki barışa çok faydalı olacaktır. Yarışmaya katılan avcılara başarılar diliyorum” diye konuştu.

Reklamlar