ertass Ertaş ÇAKIR

Konu:  Kanser İlacı Bulan Doktorların Başına Gelenler               

Birleşik Amerika’da 11 doktor kaçırıldı ve öldürüldü.

Basın haberi: Kansere ilaç bulan 11 doktor yok edildi.

Öldürülen doktorların yakınlarına göre, bu seri cinayetlerin temelinde büyük ilaç şirketleri duruyor.

***

Son yıl Amerika’da 6 doktor kayboldu 5 doktor da öldürüldü. Kanser, çağımızda insanların en acımasız katili olmakla birlikte, bir sürü komplo teorileri de yaratıyor.

Sofya gazetelerinden “168 Saat” yayını, bu hekimlerin yok edilmelerinin gerçek nedeni, onların kansere tedavi bulmuş olmalarıdır, diye yazdı.

Gazeteye göre, bu doktorlar kanser ilacını uzun zaman önce bulmuşlar, fakat büyük ilaç şirketleri, zarar ederiz gerekçesiyle,  yeni ilacın kullanılmasını istemediklerinden, üretilip kullanımını engelliyorlar.

Öte yandan hastalar, kurnaz dolandırıcı havasına giren şarlatanlara inanarak, ruhsatsız ilaçları satın alıp yüksek fiyat ödemeye devam ediyor.

Dünyada çözülemeyen cinayetlerin sayısı artıyor. Bulgaristan’da da bilim adamlarına karşı işlenmiş cinayetler var. Kanserle mücadelede başarı elde eden, fakat kaçırılıp kayıplara karışan bilim adamlarından bazılarının öyküsü şöyledir:

Geçen sene ilaç endüstrisi ABD Florida eyaletinde en fazla kurban aldı. 4 haftada 6 doktor ölü bulundu. Birleşik Amerika’da Gıda ve İlaç Kontrol İdaresi (FDA) yetkilileriyle yüzleşmeden sonda 5 doktor da kayıplara karıştı.

Washington Post” gazetesi  ilk gizemli olayda Dr. Cefri Bratstriit’in öldürüldüğünü yazdı. “Yeri polis idaresi Dr. Btadstriit’in intihar ettiğini beyan etse de, ana-babası ve yakınları bağımsız bir sorgulama başlatmak amacıyla, on-lain yoldan kısa sürede 33 bin US Dolar toplamıştır.” yazan gazete şöyle devam ediyor:

“Bratstriit  hastalarını insan bünyesinden sentez edilen Human GcMAF maddesiyle ile tedavi ediyordu. 1990’dan beri bu yönde 50 deney yapılmıştır. Olumlu sonuçlar elde edilmiştir. Bu madde, Parkinson da bunlardan biri olan, birçok hastalıkla baş edebiliyordu.

Deneyler bu ilaçla kanser tedavisi yapıldığını da kanıtlıyor.

Doktorun  göğsünde kurşunla bulunduğu 19 Haziran 2016 tarihine kadar,başarılı çalışıyordu, öldüğünü gören polis intihar dedi. Cinayette yalnız 3 gün önce ise  FDA makamı çalıştığı kliniği bastı ve bütün deney sonuçlarına ve hastalar üzerinde devam eden deney sonuçlarına el koydu. O, bir ay önce  açıklama yaparak, araştırmalarım üzerinde bildirimde bulunacağım demişti.

Cinayet şüphesini, kendi özel kliniğinde aynı yöntemleri uygulayan D-r Nikolas Gonzales de doğrulamıştı. Sağlık durumu iyi olan, belirli hastalıkları önleyebilecek durumda olan perhiz de uygulayan bu doktor da 21 Temmuz 2015’te yani meslektaşından hemen bir ay sonra kalp sektesinden ölü bulundu. Otopsi sonuçları gün yüzü görmedi.

Birleşik Amerika’da 1975 yılında, insan kendi asla farkına varmadan vücuduna zehir iğneleyebilen ve ölünün bünyesinde bir damla iz bırakmadan kalp sektesine neden olan bir gizli silah yarattıkları söylentileri de kuşkulananların ateşine benzin döküyor.

Yine Florida’da kanser tedavisi yapan diğer hekimler de kayıplara karıştı ya da öldürüldü.

Dr. Bratstriit’in yok olmasından yalnız bir gün sonra Dr. Brus Hedental da Mayami’de özel aracının yanına uzanmış ölü bulundu.  Bu cinayetin ayrıntıları ise gizem bulutundan asla çıkmadı. Otopsi raporu çıkması, cinayet nedenleri gösterilemedi, ailesi doktorun sağlık durumunun iyi olduğunu, spor yaptığını vs  iddia ediyor.

Aynı gün Caksınvil kentine giderken, Dr.Baron Holt da son nefesini alıyor. “The News &Observer” gazetesinin yazdığına göre, doktorun ufak tefen sağlık sorunları olduğu, fakat bunların hayat tehlikesi oluşturan türden olmadığını yazdı.

29 Haziran’da Dr. Tereza Siyvırs evinde en kaba bir şekilde öldürüldü.  Meslektaşları ona “Güney Florida’nın Tereza Anası” diyordu. Polis, bu cinayetin planlanmış olduğu sonucuna vardı. Bu feci olayla ilgili tüm detaylar gün ışığına çıkarıldığında bir kitap yazılıp film çekileceği açıklandı.

Bu olaydan birkaç gün sonra Dr. Liza Rayli de evinde kafasında kurşunla bulundu. Ölüm haberini polise bildiren eşinden ilk şüphelenildi. Polis bunun da planlı bir cinayet olduğu sonucuna vardığında, eşi üzerindeki zan kalktı.

Aynı zamanda birçok başka doktor da kayıplara karıştı. 26 Haziran 2015’te Kuzey Dakota’dan komşu Montana’ya yolculuk ederken Dr. Patrik Fizpatrik sanki uzaylılar tarafından kaçırıldı, pikabı ve bagajı yol kenarında bulundu.

29 Haziran günü öğleden sonra hava almaya çıkan Dr. Cefri Waytayt da “buharlaştı.” O, akciğer kanseri tedavi eden başarılı bir doktordu. Kaybolıuşu, o ailesiyle birlikte tatil yaparken oldu. Helikopter ve dron da işe koşuldu, 3 hafta arandı. Doktor arkadaşları ve aile dostları da arama işine katıldı, fakat iz ve delil değil bir kırıntı bile bulunamadı.

Meksika iki yönlü yolunda aynı anda 3 hekim kayboldu. Onların “buharlaşmasından” sonra da hiç bir ip ucu ele geçirilemedi. Araştırmayı yürütenlere göre, doktorların üçü de öldürüldü, fakat hiç bir delil bulunamadı.

Kaynak:  http://www.blitz.bg/news/article/415207 … urce=blitz

***

Kanser tedavisinde başarılı olurken, milyarlarca dolar yutan Amerikan ilaç mafyasının kazanına çomak sokan doktorların art arda öldürüldüğü “demokratik” ve “özgür ülke” Birleşik Amerika gerçekliği budur!

Amerikan ferması mafyası kazançlarının azalacağı tehlikesi belirince, kanser tedavi eden doktorların  öldürüldüğü bu dev ülkenin ne kadar demokratik olduğuna siz kendiniz karar verebilirsiniz. İnsanların hastalanması için, geni ile oynanmış gıdalar üreten ve bunları dünya halklarına dayatan Birleşik Amerika talep ettiği dünya liderliğini hak etmiyor.

Sonuçta, Amerikan ilaç sanayi mafyasının insanların sağlıklı olmasından çıkarı olmadığı, insanlar ne kadar hastalıklı ise o kadar daha kazançlı olduğu sonucu ortaya çıkıyor.

Doktor katliamları bu gerçekliği doğruluyor.

Dünyadaki iyilikle kötülük arasındaki sonsuz kavganın bir yüzü de işte budur.

 

Reklamlar