Yıldız Bayanlar Boks Milli Takımı Sorumlu Antrenörü Ahmet Çınar, 2. AIBA Dünya Yıldız ve Genç Bayanlar Boks Şampiyonası’nda Türkiye’yi en iyi şekilde temsil etmek istediklerini söyledi.
boksÇınar, yaptığı açıklamada, Çankırı ve Kastamonu’daki kampların ardından son kampın yarın Bulgaristan’da başlayacağını anlattı.
Bulgaristan’da 5 ülkeden sporcularla 10 gün boyunca kamp yapacaklarını ifade eden Çınar, 20 Eylül’de Bulgaristan’da yapılacak 2. AIBA Dünya Yıldız ve Genç Bayanlar Boks Şampiyonası’na katılacaklarını belirtti.
Şampiyonada yıldız bayanlardan 13, genç bayanlardan ise 10 sporcuyla mücadele edeceklerini vurgulayan Çınar, “Bu organizasyon 2013 yılının en önemli şampiyonası. Şampiyonanın ciddiyetini bilerek en iyi şekilde hazırlandık. Bulgaristan’da son hazırlıklarımızı tamamlayıp, şampiyonaya katılacağız. Yaklaşık 65 ülkenin katılacağı Dünya Şampiyonası’nda ülkemizi en iyi şekilde temsil ederek başarılı olmak istiyoruz” şeklinde konuştu.
Şampiyonaya katılacak Yıldız Bayan Boks Milli Takımı Hazal Gökdüz, Ülkü Çağırır, Sümeyye Kesikoğlu, Naile Portakal, Ayşe Birsin, Urguya Uz, Esra Yıldız, Şule Kabadayı, Gizem Aydemir, Busenaz Sürmeneli, Aslıhan Sivri, Canan Metin ve Melike Çakar’dan oluşuyor.
TRT Spor
Reklamlar