BTA -01

В Българиза за първи път една организация се осмили да искара старите комунисти пред съда.

Първо искам да благодаря на Господин Васил Къдринов и фондация Център Хана Аренд за това че за първи път една организация се осмили да искара старите комунисти пред съда. И да иска сметка за извършените престъпления от 1944 до 1989 година. Второ искам да благодаря на тези 13 депутати които са внесли това предложение в парламента и разбира се на партиите Герб, РБ и ДПС за гласовете им.

Ние не можем да простим и да забравяме всичко което са направили.

Ние организацията БУЛТЮРК също направихме презконференция в Истанбул. На нашата пресконференция участваха организации от Босна, Македоня, Молдава, Крим, Афганистан, Иран-Ирак и Иракските Тюркмени. Ние и там казахме пред всички “Че ние не можем да простим и да забравяме всичко което са направили през 1944 до 1989 г.”

Тези предстъпления не са направени само на Турците. Комунистическият режим смачка всичко което излезе на среща им. Отначало Белене беше открит за Българите демократи тогава там бяха изхвърлени пред животните.

СТРАХЪТ ОЩЕ ЖИВЕЕ В БЪЛГАРИЯ

Господа журналисти СТРАХЪТ ОЩЕ ЖИВЕЕ В БЪЛГАРИЯ и ще продължава да живее докато тези извършители на тези престъпления не бъдат искарани пред съдиите и не влязат в затворите.

От 25 години насам нито един не е изправен на подсъдимата скамейка. Дано днес след тази презконференция някои в България си помислят не за себе си разбира се за техните деца поне да се сетят. Благодарим още веднъж на Господин Васил Къдринов и фондация Център Хана Аренд.

Reklamlar